vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Voetbal om de Rijnmond Cup: ASWH en Excelsior Maassluis treffen elkaar in kwartfinale

24 april 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Dinsdagavond 23 april is de loting verricht voor de kwartfinales van de Rijnmond Cup. Een uit het oog springend affiche is die van derde divisionist ASWH, dat in eigen huis tweede divisionist Excelsior Maassluis ontvangt.

Een andere interessante kwartfinale is die tussen hoofdklassers Spijkenisse en Smitshoek. Twee van de vier kwartfinales worden op dinsdagavond zeven mei gespeeld, de andere twee een week later op dinsdagavond 14 mei.

Overige kwartfinales VoetbalRijnmond Cup:

Winnaar Brielle / XerxesDZB – Neptunus-Schiebroek
Pelikaan – Winnaar Excelsior’20 – SVV (zo)

Zie ook:

Lees meer over:

voetbal aswh rijmond cup
Deel dit bericht met je vrienden!