Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verwijderen monumenten en groen begraafplaats Achterambacht' Bron foto: Google Streetview
03apr

Verwijderen monumenten en groen begraafplaats Achterambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De gemeente verzorgt het beheer en onderhoud van de begraafplaats Achterambacht. Binnenkort gaan zij bovengronds de monumenten en het groen verwijderen bij graven waarvan de rechten zijn vervallen. Ondergronds wordt niets verwijderd.

Ophalen monument door nabestaanden monument
Voordat zij starten met het verwijderen, proberen zij alle rechthebbenden en nabestaanden te benaderen. Zij krijgen de mogelijkheid om hun monument op te halen. In de praktijk is het voor de gemeente erg lastig om de nabestaanden te bereiken door bijvoorbeeld verhuizing of overlijden. Daarom hebben zij bordjes geplaatst op de betreffende graven met het verzoek om contact op te nemen met de beheerder van de begraafplaats. Mocht hier geen reactie op komen dan haalt de gemeente de monumenten zelf weg.

Kent u nabestaanden?
Bent of kent u rechthebbenden of nabestaanden van graven waar een oproepbordje is geplaatst? Wilt u dit dan doorgeven aan de beheerder van de begraafplaats.

Hebt u vragen met betrekking tot het verwijderen van de monumenten? Neemt u dan contact op met de beheerder via 14078 of begraafplaats@h-i-ambacht.nlDeel dit bericht met je vrienden!