woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

'Vuile Huichelaar 6, Morgen Begint nu' nu ook in Ambacht

31 maart 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Vuile Huichelaar bestaat 10 jaar. Na het succes van de 5 cabaret voorstellingen van Vuile Huichelaar, elk twee seizoenen gespeeld en overal uitverkocht, is er een nieuwe voorstelling, Vuile Huichelaar 6, Morgen Begint nu.

De dames Saskia van Zutphen en Paulette Willemse gaan weer de theaters in van 28 september tot en met 11 mei. Ook deze zesde Vuile Huichelaar belooft een hilarische meezing cabaret voorstelling te worden.

Paulette en Saskia maakten als ervaringsdeskundigen hét meezingprogramma Vuile Huichelaar voor de bedrogen vrouw en hebben zich sindsdien ontwikkeld tot entertainers van hoog niveau. Verschillende typetjes met elk hun eigen kijk op relaties en het leven passeren de show, die bestaat uit schitterend repertoire uit de oude en nieuwe doos afgewisseld met sketches, conferences en hilarische filmpjes.Al vijf programma’s lang laten Paulette en Saskia duizenden vrouwen lachen en zingen. Vuile Huichelaar is een ervaring waar je gelukkig van wordt en die je niet mag missen!

De 6e van Vuile Huichelaar … Morgen begint nu
Is het cabaret, een vrolijk makend theaterconcert of een personalityshow?
De 6e van Vuile Huichelaar, waarachter twee van de origineelste theatervrouwen van Nederland schuil gaan, past niet in een hokje. Maar is alles inéén.

Het is een ervaring, een show waar je bij geweest moet zijn. Lekker meezingen, lachen, maar ook een traantje wegpinken met heel veel andere vrouwen.
Een grote stoet vrouwspersonen in allerlei soorten en maten bezocht de eerdere shows en kwamen er herboren vandaan.

Kortom: ’Vuile Huichelaar’ is een heerlijke meezing cabaretvoorstelling dóór en vóór (voornamelijk) vrouwen. Mannen mogen komen, maar op eigen risico. Dit  is dé avond uit voor de vrouw.
Saskia en Paulette (Mrs. Einstein) hebben zich altijd bezig gehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven. Wat wíllen we nou eigenlijk? Wat staat er op onze bucketlist?
Geen beklimming van de Mount Everest. Geen bungeejump en ook geen meditatie in India. Was het maar zo eenvoudig. Nee, we willen iets veel lastigers. We willen gezíen worden. Helaas begint het leven niet bij veertig en zestig is niet het nieuwe vijftig. Maar het gras is ook zeker niet groener aan de overkant. Dus we besproeien manmoedig ons eigen gazon en hebben lol om de dorre grasmat van de buren. Zo simpel kan het zijn.Dus haak in bij Vuile Huichelaar de zesde, want Morgen begint nu!
Wederom brengen Paulette Willemse en Saskia van Zutphen een show met verschillende typetjes die elk hun eigen kijk op relaties en het leven hebben. Dit jaar brengt Vuile huichelaar weer een grote hoeveelheid klassieke en hilarische (meezing) liedjes én een stoet aan typetjes.
Is Vuile Huichelaar 6 uw eerste kennismaking met de dames? Dan bent u vanaf dat moment verloren. U zult zingend het theater verlaten en nog lang nagenieten van een show die zich moeilijk laat navertellen. De 6e van Vuile Huichelaar is een ervaring.

“De man wordt onder de loep gelegd en op de hak genomen. Voor elke vrouw een feest der herkenning en goed voor dikke tranen van het lachen” (Het Parool).

Het publiek krijgt er geen genoeg van. Na tien seizoenen uitverkochte zalen, zijn Saskia van Zutphen en Paulette Willemse weer in de theaters te zien met een geheel nieuwe show.
In vijf opeenvolgende successhows (inclusief de Kerstshow) lieten Paulette en Saskia duizenden vrouwen lachen en zingen. Vuile Huichelaar is een ervaring waar je gelukkig van wordt en die je niet mag missen! Dus kom met je vriendinnen, zussen, collega's en verlaat luid zingend het theater!!!

Van 28 september 2018 t/m 12 mei 2019 te zien in de Nederlandse theaters, en op 6 en 7 april vanaf 20:15 uur in Cascade.

Lees meer over:

cascade huichelaar
Deel dit bericht met je vrienden!