vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Parkeren op invalidenparkeerplaats leidt tot drugsvangst

29 maart 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT / DORDRECHT - Parkeren op invalidenparkeerplaats leidt tot drugsvangst van 1,5 kilo en aanhouding drugsrunners op A16 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Op dinsdag 26 maart 2019, omstreeks 03.25 uur, zagen agenten bij tankstation BP, aan de A16 in Hendrik-Ido-Ambacht, een voertuig met Belgisch kenteken geparkeerd staan op een invalidenparkeerplaats. Hierop wilden zij de bestuurster aanspreken dat dit niet de bedoeling is.

Zij zagen dat er vier personen zenuwachtig en onrustig in het voertuig zaten. Ze konden allen geen identiteitsbewijs tonen dus werd er een fouillering toegepast. Tijdens deze fouillering werd er in twee heuptasjes twee grote blokken met verdovende middelen aangetroffen.

Een 29-jarige man en een 37-jarige vrouw uit België, een 16-jarige man uit Frankrijk en 16-jarige man uit Algerije zijn aangehouden voor het bezit van vermoedelijk harddrugs. Ook werden het voertuig en de aangetroffen drugs in beslag genomen. Uit onderzoek bleek dat het om ongeveer 1,5 kilo cannabis en 120 gram cocaïne te gaan.

De vier verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht waar de recherche de zaak verder in onderzoek neemt.

Bron: Politie Drechtsteden Buiten.

Lees meer over:

drugs politie
Deel dit bericht met je vrienden!