dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Werkvisie De Hoop kijkt terug op een buitengewoon fijne Open Dag en NL Doet

18 maart 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Evenals andere jaren was de open dag donderdag jl. bemoedigend én hartverwarmend voor alle werkers van Werkvisie De Hoop met hun betrekkingen. De belangstelling om de leerwerkbedrijven te bezoeken was groot, ruim 500 personen overtuigden zich van de zinvolle passende werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Enthousiast en trots toonden die hun werk en afdeling. Mensen konden zich laten informeren over de mogelijkheden voor dagbesteding, vrijwilligerswerk, stage, klant en zakenvriend. Voor een ieder waren er ook leuke activiteiten, van raadsels, springkussen, tot spijkers slaan. Kortom, een dag vol bemoediging om gemotiveerd de arbeid voort te zetten.

De volgende dag was het NL Doet, ook een fijne dag. Vrijwilligers van NL Doet uit een brede regio wisten Werkvisie De Hoop te vinden. Een groepje studenten van het Hoornbeeckcollege uit Rotterdam verzorgde een verrassingsmiddag bij De Hoop Maatwerk. Een andere groep, van het Driestar college uit Lekkerkerk, staken de handen uit de mouwen bij De Hoop Inpak. Op deze afdeling en bij De Hoop Brood en Banket en de Hoop Meubelmakerij waren nog meer vrijwilligers te vinden. Kevin bijvoorbeeld, die speciaal vrij had genomen om zich deze dag vrijwillig in te zetten voor het goede doel, bemoedigend! Ook geweldig dat Marianne uit Papendrecht, Els, Henk en Danielle zich enthousiast inzetten. En last but not least, de heren van de politieke partij Gemeente Belangen, Cinthus van der Lei en Marien Braber! Veel dank voor de inzet en de gezelligheid!

Lees meer over:

nldoet werkvisie
Deel dit bericht met je vrienden!