vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Ary Cramer van Echt Voor Ambacht (EVA) naar Code_Oranje.

18 maart 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Fractielid Ary Cramer, al ruim 20 jaar actief in politiek Ambacht en sinds maart 2018 fractielid bij Echt Voor Ambacht (EVA).

Eén van zijn passies is het vroegtijdig betrekken van inwoners bij het maken van plannen. Politiek van onderaf zou je het kunnen noemen. Want wie weet nu beter hoe de leefomstandigheden zijn in een straat, buurt of wijk, dat zijn natuurlijk de bewoners daarvan.
Bij elk te behandelen agendapunt vraagt hij zich af ‘wat vinden de inwoners hiervan?’ Ary voelt zich hierin als een vis in het water.

Die gedrevenheid om inwoners mede-eigenaar te maken van beleid is ook doorgedrongen bij de landelijke politieke beweging Code_Oranje. De fractie van Echt Voor Ambacht is dan ook trots dat ons gewaardeerd fractielid is gevraagd zich verkiesbaar te stellen voor de komende verkiezingen van de Provinciale Staten, Ary Cramer staat op nummer 9 van Lijst 14 Code_Oranje Zuid-Holland.

Wat wil Code_Oranje o.a. bereiken?
Inwoners bepalen wat belangrijk is in de provincie en hun gemeente en sturen de agenda van de politiek.
Code_Oranje wil het provinciebestuur, waarin nu nog politieke partijen bepalend zijn, omvormen, zodat het draait om de samenwerking met de inwoners.
Code_Oranje kiest voor de beste manieren om de samenleving in positie te brengen om vraagstukken op te lossen. Geen ‘strijd om de zetels’ maar onze gezamenlijke kennis inzetten voor de beste oplossingen.

Als fractie en bestuur wensen wij hem veel succes maar hopen wel dat hij behouden blijft voor de Ambachtse politiek.

Lees meer over:

code oranje
Deel dit bericht met je vrienden!