woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Omstanders redden oude man uit sloot Vrouwgelenweg

20 februari 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op dinsdag 19 februari 2019, omstreeks 14.30 uur, kregen agenten de melding dat een scootmobiel en de bestuurder daarvan te water waren geraakt aan de Vrouwgelenweg.

Met meerdere eenheden werden zij met spoed ter plaatse gestuurd door de meldkamer. Eenmaal ter plaatse hadden behulpzame omstanders de 82-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht al uit het water getrokken.

Een ambulance kwam ter plaatse. Na controle bleek de man gelukkig geen letsel te hebben opgelopen. Door de medewerkers van de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid is de man vervolgens naar huis gebracht en direct onder een warme douche gezet.

De scootmobiel bleek er minder aan toe...
Met man en macht is geprobeerd de scootmobiel uit het water te halen. Ondanks alle vereende inspanningen lukte dit helaas niet. Medewerkers van een bedrijf, dat daar vlakbij aan het werk was, zijn met een grijpmachine te hulp geschoten en hebben de scootmobiel uit het water gehaald.

De politie bedankt alle behulpzame omstanders.

Lees meer over:

scootmobiel vrouwgelenweg
Deel dit bericht met je vrienden!