dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Sinds begin deze maand is de nieuwe website van de Gemeente Ambacht online

7 februari 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht heeft een nieuwe website in gebruik genomen. Ze heten iedereen welkom: 'Klikt u gerust eens rond. Kunt u informatie niet vinden? Of heeft u opmerkingen of vragen? Neemt u dan contact op met 14 078 of met communicatie@h-i-ambacht.nl. Sinds donderdag 31 januari is de nieuwe website van de Gemeente live. Dit betekent dat we vanaf nu een nieuwe website hebben.' Zegt de gemeente zelf over hun nieuwe website.

Dit is beter
De website ziet er anders uit en duidelijker. Zo past het ook beter bij de huisstijl van de Gemeente, maar er verandert meer:
• de zoekfunctie werkt veel beter;
• de onderwerpen zijn voortaan logischer verdeeld over 4 tabbladen (bovenaan website);
• op elk tabblad zijn de veel gezochte pagina’s binnen een klik vindbaar (dit noemen ze de toptaken).

Dit gaat de Gemeente nog verbeteren
Wat gaat de Gemeente op hun nieuwe website nog verbeteren? 'We zijn nog niet klaar, want na 1 februari gaan we de teksten op alle pagina’s verbeteren. We maken het makkelijker leesbaar en zo komt informatie zo goed mogelijk terug in zoekmachines.'

Ideeën
Er kan natuurlijk altijd een foutje ingeslopen zijn. Ziet u iets wat niet klopt of mist u informatie? Belt u dan naar de Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht via telefoonnummer 14 078 of mail naar communicatie@h-i-ambacht.nl.

Lees meer over:

gemeente website
Deel dit bericht met je vrienden!