dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Fietspad Noordeinde tijdelijk afgesloten

6 februari 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het fietspad tussen de Havenkade en de N915 gaat worden aangesloten op het Noordeinde. Zo ontstaat een overzichtelijkere en veiligere verkeerssituatie. Dit wordt gedaan tussen maandag 11 februari en 8 maart. Tijdens het werk is het fietspad op het Noordeinde tussen de N915 en De Schenkel vanwege het bouwverkeer afgesloten voor het fietsverkeer. Fietsers kunnen gebruik maken van de omleidingsroute via het huidige fietspad aan de Havenkade.

Wat gaan we wanneer doen?
Op maandag 11 februari worden langs het fietspad Havenkade-N915 vijf bomen weggehaald en gaan  vier jonge bomen verplaatst worden. Er is zorgvuldig gekeken of de aanwezige bomen behouden kunnen worden. De jonge vier bomen kunnen een aantal meter worden verplaatst, de vijf andere bomen kunnen niet worden gespaard.

Van maandag 11 februari tot en met maandag 25 februari wordt de ondergrond gelegd voor het nieuwe fietspad. Van maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart wordt op een aantal momenten het nieuwe fietspad geasfalteerd en wordt het oude fietspad verwijderd. Vrijdag 8 maart aan het eind van de dag gaat het nieuwe fietspad tussen Havenkade en Noordeinde open. Het fietspad Noordeinde tussen De Schenkel en N915 gaat dan ook weer open. Dan zijn alle werkzaamheden van de ‘ontsluiting Noordeinde-N915’ afgerond.

Op het kaartje is de omleidingsroute voor het fietsverkeer en het werkgebied weergegeven.
Legenda: rood = afgesloten voor fietsverkeer, oranje = werkgebied nieuw fietspad, groen = omleidingsroute fietsverkeer

Lees meer over:

n915 havenkade schenkel
Deel dit bericht met je vrienden!