woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Een recordaantal medailles uitgedeeld op het Souplesse Toestel Toernooi

5 februari 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Zaterdag 26 januari vond in de Ridderhal het Souplesse Toestel Toernooi plaats. Deze wedstrijd werd voor de 3e keer georganiseerd door GV Souplesse. Tijdens deze wedstrijd namen zo’n 220 deelnemers van de 2e, 3e, 4e en 5e divisie deel van 8 verschillende verenigingen. Heel bijzonder, omdat meisjes van zo veel verschillende niveaus allemaal aan andere landelijke en districts- wedstrijden deelnemen. Nu konden ze allemaal eens goed naar elkaar kijken, en van elkaars turnkunsten genieten.

Daarnaast zorgde de wedstrijd voor veel plezier. Meisjes die met een geconcentreerd gezicht de moeilijkste elementen op een balk lieten zien, meisjes die glimmend van trots radslagen maakten op de vloer, en gejuich wanneer een clubgenoot een medaille ontving. Dat gejuich bleef heel de dag te horen. Er werden medailles uitgedeeld per toestel en medailles voor de meerkamp. De meiden van Souplesse wisten zelf ook goed te presteren en haalden 70 medailles binnen.

Foto's: Cees Verschoor

Lees meer over:

turnen gv souplesse
Deel dit bericht met je vrienden!