zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Tim en Jody uit 7B van SOL Admiraal Krommeweg Oudejaarsdag op TV

2 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Een tijdje geleden hebben twee jongens uit groep 7b van SOL Admiraal Krommeweg auditie gedaan voor het televisieprogramma Hoe Doen Ze Het. Het programma gaat over voortplanting bij dieren.

De audities hebben zij heel goed gedaan en als beloning mochten de twee meedoen als kandidaat. De opnames zijn inmiddels al geweest. Hoe het allemaal is verlopen mogen Tim en Jody niet zeggen. En dat doen zij dan ook niet.

Wel willen ze een tipje van de sluier oplichten. “We zijn voor de opnames naar Amsterdam geweest. De studio stond vlak bij de dierentuin Artis”, vertelt Tim. “De vragen die we kregen waren leuk, maar sommige vragen waren ook best wel moeilijk”, vult vriend Jody aan.

Inmiddels is bekend gemaakt wanneer de twee Ambachtse knapen te zien zijn op NPO 3. Dat is een datum die gemakkelijk te onthouden is: oudejaarsdag 31 december om 17.25 uur.

Lees meer over:

tv school krommeweg npo3
Deel dit bericht met je vrienden!