Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sponsorloop SOL Admiraal Krommeweg enorm geslaagd'
11okt

Sponsorloop SOL Admiraal Krommeweg enorm geslaagd

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen week was het jaarlijkse sponsorevenement van SOL Admiraal Krommeweg. Het ene jaar houden zij een fancy fair, terwijl ze het jaar daarop iets op sportief gebied doen. Dit jaar een sponsorloop.

’s Morgens om half acht werden de podiumtafels en de muziekinstallatie klaar gezet, want al vrij snel  zouden de eerste groepen voor hun warming-up komen. Stipt op tijd was iedereen aanwezig. En die warming-up was ‘s morgens echt wel nodig. Het was best fris. Dat veranderde in de loop van de dag wel.

Op het podium stonden kinderen van groep acht. Zij deden de hele warming-up. Na deze opwarming van ruim vijf minuten was iedereen klaar voor het echte werk. Elk tijdsblok vertrokken ongeveer vijftig kinderen. Steeds werden de jongens en meisje aangemoedigd door alle supporters. Meester Ruud kletste alles aan elkaar en meester Erik zorgde voor begeleidende muziek.

Speciale gast was onze eigen Admiraal Krommeweg. Deze imposante verschijning moest natuurlijk geknuffeld worden. De telouders hadden het enorm druk met het bijhouden van alle gelopen rondjes.

Na de inspanning kregen de kinderen wat te drinken, wat fruit en een heerlijk ijsje. Met gloeiende koppies en een voldaan gevoel ging iedereen weer terug richting eigen klas. De jongste kinderen werden tijdens het hardlopen begeleid door hun vader, moeder, opa of oma.

Er kan teruggekeken worden op een zeer geslaagd evenement.

Foto boven: Jouri de Visser wist maar liefst 38 sponsors te scoren
Foto hieronder: De enige echte Admiraal Krommeweg werd hartelijk begroet door directeur Wouter de Roon.Deel dit bericht met je vrienden!