Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Inschrijven voor Grote Prijs van Dordt (vroeger Band Boost) verlengd tot 15 oktober' Archieffoto
01okt

Inschrijven voor Grote Prijs van Dordt (vroeger Band Boost) verlengd tot 15 oktober

DRECHTSTEDEN - De inschrijving voor de bandcompetitie Grote Prijs van Dordt is verlengd tot maandag 15 oktober. De deelnemende bands maken kans op te gekke prijzen, zoals een optredens op Wantijpop 2019, Big Rivers 2019, studiotijd, een professionele fotoshoot en nog veel meer interessante prijzen die de carrière een stapje verder helpen.

De Grote Prijs van Dordt is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten door middel van aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in muziekscene en natuurlijk het bieden van een podium voor deze artiesten.

Weet je nog? Band Boost is Grote Prijs van Dordt geworden.
De bandcompetitie Band Boost is dit seizoen omgedoopt tot de Grote Prijs van Dordt en daarmee is er ook een nieuwe discipline toegevoegd: DJ-producer. Dat betekent dat er het komende seizoen twee muzikantencompetities gaan plaatsvinden in de Popcentrale en het Energiehuis te Dordrecht. Dit zijn twee losse competities.

De laatste editie van de Band Boost werd gewonnen door metalband The Great Hurricane Escape en zij wonnen daarmee onder andere een optreden op Wantijpop, wat voor veel bands een belangrijke mijlpaal is. Zij spelen 5 januari 2019 ook op een speciale Grote Prijs van Dordt Showcase in de Power Stage van Bibelot, samen met tweede prijswinnaar No More Heroes uit Zwijndrecht.

Ook de prijzenpakketten van de Grote Prijs van Dordt sluiten aan bij de behoeften die artiesten hebben en bevatten bijvoorbeeld te gekke optredens, promotiepakketten, fotoshoots en studiotijd. Het complete prijzenpakket wordt later bekendgemaakt.

Inschrijfcriteria bands
• De meerderheid van de band woont binnen een straal van 30 kilometer van het Energiehuis in Dordrecht.
• De band kan 20 minuten aan eigen werk spelen.
• Er wordt op het podium live gespeeld.
• De band heeft audio opnames van minimaal drie nummers beschikbaar.

De inschrijfcriteria voor de categorie DJ-producer zijn te vinden op popcentrale.nl/GrotePrijsvanDordt.
Inschrijving
Ambitieuze muzikanten kunnen zich inschrijven voor de categorie BANDS of DJ-PRODUCER via
https://www.popcentrale.nl/GrotePrijsvanDordt. Voor de categorie BANDS kan dat tot maandag 15 oktober en voor de categorie DJ-PRODUCER kan dat tot donderdag 1 november.Deel dit bericht met je vrienden!