Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Postcode Loterij verzorgt ontbijt voor 1.141 inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht'
06sep 2018

Postcode Loterij verzorgt ontbijt voor 1.141 inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Goed nieuws voor 1.141 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met wijkcode 3341 in Hendrik-Ido-Ambacht. Zij hebben in de julitrekking een Fairtrade Ontbijtbox gewonnen met daarin een selectie van eerlijke en duurzame ontbijtproducten. De Postcode Loterij ondersteunt de missie van Stichting Max Havelaar, de organisatie achter het Fairtrade keurmerk. Net als Max Havelaar, wil de Postcode Loterij bijdragen aan een groene en rechtvaardige wereld. Vanaf aanstaande zaterdag 8 september kunnen de winnaars hun prijs gedurende twee weken afhalen in de buurt.

De ontbijtbox bevat een selectie van producten met het Fairtrade keurmerk. Dit betekent dat deze producten onder goede omstandigheden zijn gemaakt en voor een eerlijke prijs zijn gekocht bij boerenorganisaties en plantages. Op die manier kunnen boeren en arbeiders zelf werken aan een betere toekomst.

Prijs afhalen
De winnaars krijgen een cadeaubon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen afhalen. Dit kan van zaterdag 8 september 2018 t/m zondag 23 september 2018 bij Jumbo, De Schoof 120 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wat zit er in die box?
De Fairtrade Ontbijtbox bevat: hagelslag, pindakaas, sinaasappelsap, aardbeienjam, ontbijtkoek, rijstwafels, muesli, een shopper bag, thee en koffie. De koffie is afkomstig van boeren die deelnemen aan de Climate Academy in Kenia, een trainingsprogramma waar boeren weerbaar worden gemaakt tegen klimaatverandering.

De Postcode Loterij en Fairtrade
Dankzij de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij heeft Max Havelaar kunnen werken aan de doorbraak van Fairtrade in Nederland. Fairtrade werkt alleen als er ook bedrijven en consumenten zijn die eerlijk en duurzaam verhandelde producten willen (ver)kopen. De Nationale Postcode Loterij steunt Stichting Max Havelaar, de organisatie achter het Fairtrade keurmerk, en draagt zo bij aan de groei van deze eerlijke handel.Deel dit bericht met je vrienden!