maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Inwoners Hendrik-Ido-Ambacht jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

30 augustus 2018 (door Ton Vermeulen)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Vijftig inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht uit postcodegebied 3343 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Hendrik-Ido-Ambacht daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 16 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Martine (28) uit Hendrik-Ido-Ambacht is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "We vinden het heel erg leuk om plaats te nemen in de studio, al hebben we nog geen idee wat we kunnen verwachten. Uiteraard hopen we een geldbedrag te winnen voor onze reis volgend jaar. We gaan backpacken in Thailand en maken er dan gelijk drie maanden van in plaats van drie weken. Om het geluk af te dwingen doe ik mijn gelukshangertje om en mijn vriendin haar gelukssokken aan. We hebben er zin in!"

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht is zondag 16 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht met je vrienden!