maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Goodmorning Be You Yoga bij WorkoutCentre Be You

29 augustus 2018

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdag 6 oktober 2018 is WorkoutCentre Be You the place to be voor yoga- en pilates fanaten tijdens een yoga evenement van WorkoutCentre Be You genaamd: Goodmorning Be You! Tijdens dit evenement kan de deelnemer kennismaken met vier vormen van deze eeuwenoude ontspanningsvorm in een modern jasje.

Verschillende vormen van yoga worden steeds populairder. Niet alleen is het heerlijk ontspannend, het is ook nog eens goed voor je! Maar er zijn zo veel verschillende soorten… Daarom leek het, het team van WorkoutCentre Be You in Hendrik-Ido-Ambacht een goed idee om een ‘yogaproeverij’ te houden.

Tijdens de Goodmorning Be You zal er aandacht worden besteed aan zowel lichaam als geest, tijdens een reis door de groepslessen: Hatha yoga, BODYBALANCE van Les Mills, Pilates en één verassingsles. Elk van deze vormen komen een halfuur aan bod en zijn toegankelijk voor leden en niet- leden van WorkoutCentre Be You van ieder fitheidsniveau. Alles vindt plaats onder begeleiding van professionele, gecertificeerde docenten van WorkoutCentre Be You.

Na de lessen staat er een lekkere brunch klaar. Hierbij kan een keuze worden gemaakt uit verschillende smoothies en kleine zoete en hartige lekkernijen. De brunch wordt verzorgd door de diëtiste van WorkoutCentre Be You. De kosten voor deelname bedragen € 15 per persoon, inclusief brunch. Wees er snel bij, want vol = vol (20 deelnemers).

Kijk voor meer informatie, waaronder het programma, tickets en ander nieuws over Goodmorning Be You op: www.workoutcentre.nl/goodmorning-be-you.

Deel dit bericht met je vrienden!