maandag 29 november 2021

Alles over Ambacht

Dronken bestuurder vliegt uit de bocht op Antoniuslaan

26 augustus 2018 (door Hans Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdag 25 augustus 2018, omstreeks 18:00 uur, kreeg de politie  de melding dat een auto uit de bocht gevlogen zou zijn.

Ter plaatse bleek dat een 46 jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht met zijn auto in de slip was geraakt. Nadat hij op de Antoniuslaan door een bocht was gereden, raakte hij de controle over zijn voertuig kwijt en eindigde uiteindelijk op zijn kop in de berm.

De politie nam op straat bij de bestuurder een ademtest afgenomen. De uitslag hiervan gaf aan dat hij teveel alcohol gedronken had. De bestuurder werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Papendrecht. Daar moest hij blazen op een ademanalyseapparaat. De uitslag hiervan betrof 515 ug/l.

Tegen de bestuurder werd proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

alcohol dronken antoniuslaan
Deel dit bericht met je vrienden!