maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Ervaar hoe het is om gehandicapt te zijn

22 augustus 2018 (door Josette Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Bezoek de Gehandicaptenraad Hendrik-Ido-Ambacht op de Zomerparkdag op zaterdag 1 september en doe de check om te kijken of uw huis levensloopbestendig is. De Gehandicaptenraad Hendrik-Ido-Ambacht heeft samen met de gemeente een brochure ontwikkeld, waarmee u dit zelf kunt controleren. Ook als u op zoek bent naar een nieuw huis bijvoorbeeld.

Net als ieder jaar organiseert de Gehandicaptenraad op de Zomerparkdag een aantal leuke en leerzame activiteiten. Als bezoeker kunt u daar ervaren hoe het is om te leven met een beperking. We hebben weer een parcours gemaakt dat bezoekers kunnen afleggen. Dat kan bijvoorbeeld in een rolstoel, maar ook met een blinddoek voor, waardoor je ervaart wat het is om te leven met een beperking.

Uiteraard willen we graag van u horen wat uw ideeën of knelpunten zijn, zodat we met elkaar Ambacht nog toegankelijker kunnen maken. We zien u graag bij de kraam.

Deel dit bericht met je vrienden!