Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'SOL Admiraal Krommeweg luidt vakantie in met spetterend eindfeest.'
13jul 2018

SOL Admiraal Krommeweg luidt vakantie in met spetterend eindfeest.

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Traditiegetrouw zijn de kinderen, leerkrachten en ouders van SOL Admiraal Krommeweg feestend de zomervakantie ingegaan. Terwijl alle andere scholen volop bezig zijn met het opruimen van alle spullen, werd op SOL Admiraal Krommeweg nog even alles uit de kasten gehaald om het schooljaar feestend af te sluiten.

Voor SOL Admiraal Krommeweg een jaarlijkse traditie. Ouders, kinderen, oud-leerlingen, maar ook de omwonenden rekenen hier al op. Op de twee schoolpleinen van de locatie Krommeweg konden de kinderen allerlei spelletjes doen. Alle spelletjes stonden in het teken van het centrale thema van de avond “Playa del Sol”. De kinderen, ouders en leerkrachten hadden zich dan ook uitgedost in de meest fraaie kostuums die allemaal met de komende vakantie hadden te maken.

Populair onder de kinderen was de Sing-a-Long Shower, een vrachtwagen die is omgetoverd tot een waar karaokeparadijs. Sommige kinderen waren er niet weg te slaan. Ook de vele spelletjes waren erg in trek. Heel leuk was de vossenjacht rondom de school. Bij verschillende leerkrachten moest een kleine opdracht worden uitgevoerd.

Terwijl de kinderen nog volop bezig waren met de spelletjes, was het DJ FenB die het ene na het andere nummer op professionele wijze aan elkaar mixte. Al snel ontstond voor het poudium een grote dansende menigte, waar vele juffen en kinderen zich lekker uitleefden. Op het schoolplein ontstond op deze manier een giga-groot terras, waar ouders en leerkrachten heerlijk met elkaar wat stonden te praten, te drinken en te eten. Bij poffertjesman Arnold van T-beaune’s Huiskamer was het de hele avond een drukte van belang. “Het is ieder jaar weer ontzettend gaaf om te zien hoe iedereen van dit eindfeest geniet. Ik denk dat ook dit jaar weer duizend man op het plein aanwezig was. En heel leuk dat het niet alleen de ouders zijn, maar ook dat er steeds meer buurtbewoners even een kijkje komen nemen op dit gezellige eindfeest. Natuurlijk is het flink wat werk. Maar samen met de fantastische ActiviteitenCommissie van de school doen we dat graag”, aldus directeur Wouter De Roon. Het is diezelfde directeur die iedereen een fijne vakantie wil toewensen.

Op de Facebookpagina van De Bron staan veel leuke foto’s van het eindejaarsfeest.Deel dit bericht met je vrienden!