donderdag 13 augustus 2020

Alles over Ambacht

Uitreiking Pluim aan bestuur Jeugdspeelpark (JSP)

10 juli 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De feestelijke opening van het nieuwe Jeugdspeelpark afgelopen weekend werd voor het bestuur van het Jeugdspeelpark nog bijzonderder! Omdat burgemeester Jan Heijkoop vrijdag niet bij de officiële opening kon zijn, bezocht hij zaterdagochtend nèt voor alle andere Ambachters kwamen het nieuwe park.

Het nietsvermoedende bestuur van het Jeugdspeelpark dacht dat ze hem het nieuwe park gingen laten zien. Maar de burgemeester had een verrassing! Om het bestuur te bedanken voor hun bijzondere inzet, waardoor het nieuwe Jeugdspeelpark een visitekaartje is geworden voor de gemeente, reikte hij aan hen allemaal een Pluim uit. De Pluim is een blijk van waardering voor een bijzondere prestatie of actie in Hendrik-Ido-Ambacht.

Op de foto ziet u dat de Pluim wordt opgespeld bij voorzitter Wessel Haksteeg. Foto: Peter den Ouden – Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Zie ook:

Lees meer over:

pluim verrassing Jeugdspeelpark
Deel dit bericht met je vrienden!