Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Hoera voor Stadhouder Willem III-school'
03jul 2018

Hoera voor Stadhouder Willem III-school

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De basisschool ontving voor de vierde keer het verkeersveiligheidslabel. Het is een initiatief van de provinciale commissie SCHOOL op SEEF en het label is twee jaar geldig.

SCHOOL op SEEF streeft naar een veilige omgeving op en rondom de basisschool. Dit gebeurt in samenwerking met de gemeente. Jaarlijks is er in elke klas aandacht voor het schriftelijk verkeersexamen en oefenen op de weg gebeurt via het praktisch verkeersexamen. Ook ouders worden erbij betrokken door te praten over verkeersveiligheid en –educatie en geven het goede voorbeeld; met de fiets of lopend naar school.

Wilt uw school ook voor het verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF in aanmerking komen? Uw school moet dan voldoen aan een aantal voorwaarden. Kijk hiervoor op www.schoolopseef.nl. Of is uw school (nog) niet bezig met het behalen van het label? Er is dan de online Checklist SCHOOL op SEEF beschikbaar om de eigen voortgang te monitoren ten opzichte van de totaaldoelstellingen voor een verkeersveilige school. Kijk hiervoor ook op de eerdergenoemde website.Deel dit bericht met je vrienden!