woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Zwemteam OBS SOL Admiraal/Krommeweg weer tweede op Nationale Schoolzwemkampioenschap

25 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen zaterdag 23 juni heeft ons zwemteam weer meegedaan aan het Nederlands Schoolzwemkampioenschap.

Na winst van de lokale wedstrijd in Zwijndrecht en een tweede plaats bij de provinciale wedstrijd in Sassenheim, ging het team, bestaande uit de onderbouwers Naomi Mikhout en Kris Westerhout, de middenbouwers Thom Veldhoen en Tygo van Lobberegt en de bovenbouwers Britte Lodder en Jaylin van der Linden naar Alblasserdam voor de landelijke finale.

In een deelnemersveld van 27 scholen werd een programma met estafette en individuele afstanden (vrije slag en rugslag) afgewerkt. Alle kinderen van SOL Admiraal/Krommeweg hadden de vorm goed te pakken en er werden mooie resultaten geboekt. Als afsluiting was er een ludieke estafette, waarin alle kinderen over een stormbaan moesten klimmen. En toen was het natuurlijk tijd voor de uitslag, waar bleek dat ons team voor het derde jaar op rij de tweede plaats had veroverd. Een prestatie van formaat waar ouders, opa’s en oma’s, vrienden, leraren, maar vooral de kinderen zelf erg trots op mogen zijn.

Zie ook:

Lees meer over:

zwemmen scholen finale
Deel dit bericht met je vrienden!