woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Terugblik door de ogen van de verkeersregelaars op de Bolidt Inner Circle Run

22 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Bolidt Inner Circle Run is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Hendrik-Ido-Ambacht. Kinderen en volwassenen doen hun best om een persoonlijk record te verbeteren en vooral ook om veel geld op te halen voor het Hospice. Als Stichting Verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij ook bij dit evenement betrokken.

Naast de inzet van vrijwilligers van onze eigen Stichting doen er elk jaar vele vrijwilligers mee die het Hospice een warm hart toe dragen. Totaal zijn er ruim 50 verkeersregelaars ingezet tijdens dit evenement. Vanuit de Stichting hebben wij het overzicht over al deze verkeersregelaars en sturen wij deze aan. Een hele klus en vooral petje af voor alle vrijwilligers die voordat zij de weg op mochten eerst hun certificaat moesten behalen. Hartelijk dank voor jullie inzet!

We kunnen terugzien op een goed verlopen avond, waarbij weer veel geld is opgehaald voor het goede doel. We willen de bewoners bedanken voor hun begrip in verband met de wegafsluitingen en al het publiek voor het opvolgen van onze aanwijzingen.

De Bolidt Inner Circle Run is niet het enige evenement waar wij als Stichting bij betrokken zijn en er staan nog veel meer leuke evenementen op de planning. Omdat wij als Stichting groeien zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich willen inzetten voor het werk van de Stichting. Lijkt het je leuk om het verkeer in goede banen te leiden en ben je minimaal 18 jaar oud, fysiek gezond, en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal? Kijk dan snel op onze website www.verkeersregelaarhia.nl en meld je aan als vrijwilliger.

Deel dit bericht met je vrienden!