woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Auto na aanrijding met vrachtauto in sloot

18 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT / DORDRECHT- Auto beland na aanrijding met vrachtauto in sloot in Hendrik-Ido-Ambacht. Gewonde bestuurster met spoedtransport overgebracht naar het EMC in Rotterdam.

Op donderdag 14 juni 2018, omstreeks 14.35 uur, werden agenten gestuurd naar de Hendrik Ydenweg in Hendrik-Ido-Ambacht. Op de kruising met de afrit van de Rijksweg A16 had een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto.

De personenauto, bestuurd door een 65-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht, geraakte door de botsing aan de andere zijde van de weg voor een gedeelte in de sloot. De bestuurster zat bekneld in haar voertuig.

Brandweer, ambulance en het mobiel medisch team kwamen eveneens ter plaatse. De brandweer heeft de bestuurster uit het voertuig geknipt, waarna zij door het ambulancepersoneel door middel van een spoedtransport onder begeleiding van Politie Team Verkeer Rotterdam naar het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam is overgebracht.

Agenten van de Verkeersongevallenanalyse hebben ter plaatse onderzoek verricht naar de toedracht van het verkeersongeval.

De bestuurder van de vrachtauto, een 24-jarige man uit Roemenië, is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau aan de Overkampweg in Dordrecht. Daar is hij verhoord door de agenten van de verkeerspolitie. Bij hen is de zaak in behandeling.

Lees meer over:

A16 politie hendrik ydenweg
Deel dit bericht met je vrienden!