woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Zwemteam van SOL Krommeweg/Admiraal plaatst zich voor Nederlands Kampioenschap

28 mei 2018

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Na eerdere successen tijdens de lokale schoolzwemkampioenschappen in Zwijndrecht was het afgelopen zaterdag eindelijk zover. In Sassenheim mochten de Ambachtse zwemmers gaan proberen zich te plaatsen voor de nationale eindstrijd. Dit moest dan gebeuren tijdens de Provinciale finale.

De zwemploeg en hun fanatieke begeleiding was vooraf nog even gaan trainen om de puntjes op de i te zetten. En die inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen. Na een lange zwemmiddag/avond kon de jury alle tijden met elkaar gaan vergelijken. En net als de afgelopen jaren heeft het team van SOL Krommeweg/Admiraal zich met een prima tweede plaats weten te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap.

Winnaar van de Provinciale finale werd een school uit Wassenaar, de regerend kampioen van Nederland.  De kinderen en begeleiding mogen heel trots zijn op de prachtige reeks wedstrijden. Alle ouders van de school, alle leerlingen en de leerkrachten zijn enorm trots op de waterratjes van SOL Krommeweg/Admiraal. Op zaterdag 23 juni is de landelijke finale. Dit NK wordt gehouden in Alblasserdam. Supporters zijn daar natuurlijk welkom.

Lees meer over:

zwemmen scholen nk
Deel dit bericht met je vrienden!