woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Meiden van IFC MO19-1 vieren kampioenschap

28 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Met 28 punten uit tien wedstrijden kan met stelligheid gezegd worden dat de meiden van IFC MO19-1 de terechte kampioen zijn geworden van deze voorjaarscompetitie. Alleen een gelijkspel tegen VDL zorgde voor puntverlies in de competitie.

Dit weekend was Oliveo MO19-1 te gast op sportpark Schildman. En velen langs de lijn waren het met elkaar eens. Het waren de meiden van IFC, die het kampioenschap voor de wedstrijd al in the pocket hadden zitten, die vandaag het geluk van een kampioen hadden. Tegenstander Oliveo was de betere ploeg, maar wist de kansen niet om te zetten in doelpunten. En dat is waar het in de voetbalsport nog altijd om draait.

De persoon die wel een doelpunt wist te maken was de jongste van het veld: Ellis Matze. Deze jongste telg uit de Matze-familie is pas vijftien en wist van een meter of zestien de bal in het vijandig doel te rossen. Het bleef ook bij dit ene doelpunt, waardoor IFC de drie punten pakte. Na het laatste fluitsignaal tijd voor de bloemen, champagne en speeches.

Lees meer over:

ifc damesvoetbal
Deel dit bericht met je vrienden!