woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Arie van der Wel 25 jaar lid PvdA

22 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In de PvdA is het traditie om op 1 mei  (De Dag van de Arbeid) de jubilarissen te huldigen. Dit jaar viel Arie van der Wel deze eer te beurt. Arie is in 1993 lid geworden van de PvdA en viert nu dus zijn 25 jarig lidmaatschap.

Arie van der Wel is geen onbekende in Hendrik Ido Ambacht. Arie werd in 2002 lid van de gemeenteraad en werd in 2006 en 2010 herkozen. Bij de laatste verkiezingen in maart van dit jaar was Arie lijstduwer. Naast zijn raadlidmaatschap is Arie ook al jaren actief in de ANBO.

In 2013 is Arie geridderd als dank voor zijn inzet voor de samenleving.

En als je bij Arie op bezoek gaat hoef je je geen moment te vervelen. Arie volgt de politiek op de voet. Met name alles wat met duurzaamheid te maken heeft geniet zijn belangstelling. Arie was daarnaast binnen Hendrik Ido Ambacht de grote promotor van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).  Een bijzondere manier van bouwen waarbij de toekomstige bewoners samen plannen voor hun nieuwe woningen maken en uitvoeren. In de afgelopen jaren zijn in Hendrik Ido Ambacht de eerste projecten in het kader van CPO gerealiseerd.

Op de foto overhandigt fractievoorzitter Bert van der Wulp de bos rode rozen aan Arie die horen bij de jubileumspeld.

Lees meer over:

PvdA jubileum speld
Deel dit bericht met je vrienden!