woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Geslaagde eerste verkeersveiligheidsactie

18 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Koningin Wilhelminaschool kijkt terug op een geslaagde eerste verkeersveiligheidsactie. Met de woensdagochtend gehouden actie willen we de verkeersveiligheid voor de overstekende en fietsende kinderen rond de scholen verbeteren.

Onder begeleiding van een speciaal actieteam, de twee wijkagenten en twee medewerkers van Toezicht & Handhaving hebben 30 leerlingen en enkele ouders & teamleden de automobilisten opgeroepen om speciale rijrichtingen rond de school te volgen en om het parkeerterrein naast de Koningin Wilhelminaschool en de doodlopende straat bij de Zeeman en Verhage zo weinig mogelijk meer te gebruiken.

In voorbereiding op de actie hebben alle kinderen op dinsdag een speciale flyer ontvangen waarin staat toegelicht hoe we de verkeerssituatie op de haal- en brengmomenten gezamenlijk veiliger kunnen maken.

Lees meer over:

veiligheid verkeer volgerlanden
Deel dit bericht met je vrienden!