woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Ludieke verkeersveiligheidsactie rond vier basisscholen in De Volgerlanden

15 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Woensdagochtend 16 mei wordt er door de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en de vier basisscholen in De Volgerlanden in samenwerking met de politie en Toezicht & Handhaving een ludieke verkeersveiligheidsactie rond de scholen georganiseerd. Het heeft tot doel de verkeersoverlast te minimaliseren rond het scholencomplex waar dagelijks in totaal ruim 1500 leerlingen naar school gaan. De actie wordt uitgevoerd in het bijzijn van vertrekkend wethouder Floor van de Velde en wordt begeleid door SOAB Adviseurs die de afgelopen jaren met succes ook reeds tal van ludieke verkeersveiligheidsacties in Zwijndrecht en Rotterdam hebben georganiseerd.

Praktische info
De actie start om 08:15 en duurt tot 08:35 uur.

Tijdens de actie zijn er meerdere locaties rond de scholen waar het autoverkeer met actieborden wordt opgeroepen om vanaf nu speciale rijroutes en speciale parkeerlocaties te gebruiken zodat de overlast vermindert. Er zijn o.a. actielocaties in de volgende straten: Bongerd, Druivengaarde, Mispelgaarde en de Perengaarde op de hoek met de Laan van Welhorst.

Deel dit bericht met je vrienden!