woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

25 jaar I.D.E.A., dus tijd voor de… Jubileum Show

7 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Voor I.D.E.A. is elk theaterseizoen een feestje, maar dit jaar is er extra reden voor een party: in seizoen 2017/2018 bestaat de Drechtsteedse theatergroep I.D.E.A. namelijk 25 jaar! Nu, vlak voor de zomervakantie, pakt I.D.E.A. dus weer groots uit met de mega-muzikale Jubileum Show. Komt u ook?

Voor de Jubileum Show gaan we doen wat we het beste doen: we brengen een avond vol muzikale hoogtepunten uit maar liefst vier musicals. Zang en dans door onze leden, humor en een klein beetje drama. Kortom, een heerlijke avond om niet snel te vergeten. En waar is dit feestje? In het mooie Theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht natuurlijk.

Vier ons jubileum met ons mee, en kom ook naar de show!

Showdatum:
* Zaterdag 23 juni, 19.30u.

Locatie:
* Theater Cascade, Hoge Kade 50, 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht.

Kaartjes:
* Via http://www.idea-panto.nl/tickets ; € 13,-; kinderen tot 16jr € 7,50.

Meer informatie: kijk op/like www.facebook.com/idea.dramagroup of @idea.dramagroup op Instagram voor updates en foto’s, of ga naar onze website www.idea-panto.nl en bestel direct uw kaartjes.

Voor als u het nog niet wist: I.D.E.A., of de ‘International Drama group for English speaking Associates’ zoals we officieel heten, werd in 1992 opgericht voor en door Engelssprekende inwoners van de Drechtsteden voor het uitvoeren van Engelstalige eenakters, muziektheatervoorstellingen en panto’s.

Lees meer over:

theater idea
Deel dit bericht met je vrienden!