woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Jeugd vernielt en doet behoefte in caravan

6 mei 2018 (door Hans Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op vrijdag 4 mei 2018, kreeg de politie een melding om naar het oude centrum van Hendrik-Ido-Ambacht te gaan. Hier zouden een tweetal jongeren vernielingen hebben aangericht in een caravan. Deze caravan had de eigenaar geplaatst op de oprit naast zijn woning.
Getuigen hadden de jongeren in en nabij de caravan gezien, tevens hadden zij de eigenaar gewaarschuwd. Deze bleek net verhuisd te zijn en is naar de caravan gekomen om te kijken wat de jongeren hadden aangericht.

Politieagenten hadden inmiddels op aanwijzingen van de getuigen de jongeren in de omgeving aangetroffen en aangehouden nadat duidelijk was dat er inderdaad vernielingen waren aangericht. Het bleek te gaan om een 13 en een 14-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht.

In de caravan was alles overhoop gehaald en waren ook diverse voorwerpen van muur en plafond gehaald. Ook vonden de jongens het nodig om hun natuurlijke behoeften te doen in het toilet van de caravan.

De jongeren zijn overgebracht naar Dordrecht, waar ze door de recherche gehoord gaan worden. Zij moeten zich op een later moment bij de (kinder)rechter verantwoorden en moeten de aangerichte schade vergoeden.

Lees meer over:

vernieling caravan
Deel dit bericht met je vrienden!