woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Matig weekend voor DVS

1 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Ietwat tegenvallende resultaten voor de  korfbalteams van DVS’69. Het vlaggenschip had een makkelijke middag. DVS-2 en DVS A1 behaalden niet hun niveau en gingen beide ten onder.

DVS-1 had geen kind aan hekkensluiter DSO, dat alleen maar achter de Ambachters aanliep. Voor rust dicteerde DVS (11-2) en dat beeld veranderde niet na de thee (23-5). Bijlage: Foto uit DVS-DSO (foto: DVS)

In de poule wonnen de huidige top-2 (Tilburg en GKV) waardoor DVS nog immer op plek drie staat. De competitie wordt hervat op 12 mei, als DVS op bezoek gaat bij het studententeam van Erasmus, de huidige nummer zes (aanvang 15.30 te Rotterdam).

Bijlage: foto uit de wedstrijd DVS-DSO
DVS-2 had een offday tegen DSO-2. Het matige spel voor rust (4-4) werd vervolgd met een niet veel betere tweede helft, waarin de thuisploeg verkeerde keuzes bleef maken (12-17). In de poule blijft DVS voorlaatste. Komende wedstrijd zal DVS moeten winnen van directe concurrent RWA-3, om aan te sluiten in de middenmoot (12 mei, 12 uur te Rhoon)

In een wedstrijd waarin niets lukte, ging DVSA1 onderuit tegen hoogvlieger Albatros A2 (7-12). In de poule staat DVS keurig vijfde, gelijk met Swift A1. Die ploeg komt op 12 mei op bezoek bij DVS (aanvang 12.10 uur op Sportpark Schildman)

Lees meer over:

korfbal dvs 1 april
Deel dit bericht met je vrienden!