Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Datum van de opening van het nieuwe Jeugdspeelpark verlaat'
18apr 2018

Datum van de opening van het nieuwe Jeugdspeelpark verlaat

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het Jeugdspeelpark laat  via haar website weten:
" Het is nu echt bijna zover! Het nieuwe Jeugdspeelpark krijgt steeds meer vorm en nadert zijn voltooiing. De hoop was om al eerder te openen en ze hadden zelfs al een datum geprikt en naar buiten gebracht. Maar door de aanhoudende slechte weersomstandigheden konden  de vrachtwagens, zandauto’s en kranen niet op het terrein hun werkzaamheden uitvoeren en bleek 2 juni echt niet haalbaar. Alles was zo nat dat men vast kwam te zitten in de modder.

Gelukkig is alles nu een stuk droger en komen volgende week de laatste speeltoestellen en kan daarna het terrein worden ingezaaid met gras. Natuurlijk heeft het nog tijd nodig voordat dit een mooi, beloopbaar tapijt is geworden.

Het park is zo duurzaam mogelijk gebouwd. Er zijn zonnepanelen en wamtepompen die zorgen voor de energie en er komen sedumdaken die nog voor extra isolatie zorgen en reducering van het fijnstofgehalte.

Gelukkig is het zorggebouw klaar en bereikbaar zodat de zorgpartijen dit al per 1 maart in gebruik hebben genomen. De cliënten van deze partijen zien hoe het terrein vordert en zijn heel enthousiast. Het bestuur van het Jeugdspeelpark is heel blij dat het einde van de werkzaamheden nu in zicht komt en dat we nu officieel op vrijdag 6 juli openen voor genodigden. Op zaterdag 7 juli  is er een grootse opening voor alle inwoners van H.I. Ambacht. Wij zijn trots op het prachtige resultaat wat mede mogelijk is gemaakt door de vele sponsors die wij dan ook hartelijk willen bedanken.

Het is fijn dat we net voor de zomervakantie gaan openen, zodat iedereen in de vakantieperiode optimaal kan genieten van de dieren, de speeltuin en de waterspeelplekken. Op het mooie terras kan men genieten van een kopje koffie en een ijsje. "

Zie ook:
Opening nieuwe jeugdspeelpark is 2 juni 2018 (do, 5 apr 2018)
Nieuw Jeugdspeelpark komt in zicht (ma, 9 okt 2017)
De bouw van het nieuwe Jeugdspeelpark vordert (ma, 7 aug 2017)
Aanleg nieuwe Jeugdspeelpark van start (vr, 12 mei 2017)
Rebel van het Jeugdspeelpark: Eerste paal nieuwbouw wordt 11 mei geslagen (di, 9 mei 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!