Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Een zeer geslaagde fancy fair van SOL Admiraal/Krommeweg'
16apr 2018

Een zeer geslaagde fancy fair van SOL Admiraal/Krommeweg

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Fancy Fair van SOL Admiraal/Krommeweg van afgelopen vrijdag was een gigantisch succes. Een speciale commissie van leerkrachten en ouders was de afgelopen maanden in touw om het evenement voor te bereiden. Het evenement werd voor de verandering eens op de vestiging SOL Admiraal gehouden. En dan is het natuurlijk altijd afwachten of het draaiboek wel helemaal goed geschreven is en of de ouders van SOL Krommeweg ook de gang richting het Brontheater weten te maken. Maar dat waren zorgen om niets.

Het was zowel ’s midddags als ’s avonds enorm druk. De kinderen hebben enorm genoten van hun gratis ijsje, dat geschonken is door De WoonWulp Interieurverzorging. Daarnaast konden de kinderen zich uitleven bij de vele spelletjes die er te doen waren. Veel kinderen zochten eerste de stands op van Raar met je haar en het schminken. Daar stonden dan ook wachtrijen.  Ook bij de dansplaten van Macausport was het de hele dag door druk. In het Brontheater zelf draaide het Rad van Avontuur op volle toeren.

En wat is er door de twee mannen op het podium veel afgekletst. En wat liepen de juffen heel wat meters door de zaal om de lootjes steeds te verkopen. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Wij willen alle (groot)ouders, kinderen, AC-leden, sponsoren, leerkrachtenen bedrijven enorm bedanken voor hun steun in welke vorm dan ook. Zonder deze hulp zou het niet zo’n fantastisch evenement kunnen zijn. Nogmaals bedankt.Deel dit bericht met je vrienden!