Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gemeente gaat door met het instellen van 1 richtingsverkeer aan de Veersedijk ter hoogte van De Schenkel'
02apr 2018

Gemeente gaat door met het instellen van 1 richtingsverkeer aan de Veersedijk ter hoogte van De Schenkel

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht gaat door met het instellen van 1 richtingsverkeer aan de Veersedijk ter hoogte van De Schenkel. Het bouwteam dat o.a. bestaat uit de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en KWS infra hebben in de Kombinatie van 28-03-2018 laten weten dat de nieuwe verkeerssituatie vanaf 21 april ingaat.

De gemeente heeft aangegeven dat zij alleen de verkeersveiligheid in ogenschouw hebben genomen tot het nemen van het verkeersbesluit. Het belang van meer dan 400 bewoners van de wijken Oostendam en Dorp en het belang van de ondernemers slaat de gemeente in de wind. Dit is onbehoorlijk bestuur.

Alleen vandaag al hebben vrachtwagens de grootste moeite de bedrijven te bereiken. De weg op de Veersedijk is al versmald door de gemeente. Vrachtwagens staan midden op de weg omdat zij niet fatsoenlijk meer kunnen draaien. Automobilisten rijden vervolgens over de stoep om erlangs te kunnen. Nog voordat het eenrichtingsverkeer is ingesteld is het al een chaos. Gemeente houdt voet bij stuk en geeft niet toe dat dit een zeer ongewenste situatie is.Deel dit bericht met je vrienden!