Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'PvdA Hendrik Ido Ambacht en de onderhandelingen over de vorming van een college'
30mrt 2018

PvdA Hendrik Ido Ambacht en de onderhandelingen over de vorming van een college

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Hendrik-Ido-Ambacht was voor de PvdA gelijk aan het landelijke beeld. De PvdA is van 2 zetels naar 1 zetel teruggegaan. Het linkse geluid blijft gelukkig wel te horen in Ambacht. Het bestuur en de fractie van de PvdA Hendrik-Ido-Ambacht bedanken de kiezers die op de PvdA hebben gestemd.

Aan André Flach, informateur in Ambacht, heeft de PvdA haar visie op de uitslag van de verkiezingen gegeven. De PvdA vindt dat in een nieuw college de winnaars een plek moeten krijgen. Een college dat recht doet aan de verkiezingsuitslag bestaat uit SGP-CU, Gemeente Belangen en de VVD.

Onderwerpen waaraan het nieuwe college veel aandacht moet besteden zijn volgens de PvdA wonen, zorg, duurzaamheid en cultuur. De PvdA had het liefst een openbaar debat gevoerd over de verkiezingsuitslag zoals ook in andere gemeenten gebeurt. Als het aan de PvdA in Ambacht ligt, vinden de onderhandelingen zoveel mogelijk plaats in de openbaarheid en wordt de Ambachtse bevolking daarbij betrokken.Deel dit bericht met je vrienden!