maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Verkiezingsprogramma CDA: 'Voor Ambacht'

15 februari 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Sinds vorige week is het verkiezingsprogramma van het CDA van de website te downloaden. Het CDA zegt hier zelf over: "Het is een goed leesbaar document geworden: heldere speerpunten met een korte toelichting. In nog geen vijf pagina’s wordt uiteengezet wat het CDA voor ogen heeft bij de toekomst van Hendrik-Ido-Ambacht."

Lijsttrekker Steven van Die: ”Van groot belang is dat iedereen op een makkelijke manier te weten kan komen wat onze plannen zijn. We hebben dan ook veel aandacht besteed aan de leesbaarheid en lengte van ons programma: binnen vijf minuten weet je waar het CDA voor staat.”

"Enkele van de opvallende zaken zijn de grote aandacht voor groen en duurzaamheid, levendigheid rond De Schoof en het Waterbusplein, én de beschikbaarheid van goede zorg op het goede moment."

Het hele programma is op te vragen via www.hia.cda.nl

Lees meer over:

CDA verkiezingsprogramma
Deel dit bericht met je vrienden!