Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verkiezingprogramma PvdA is klaar: 'Ambitie voor Ambacht'' Het programma officieel overhandigd aan Bert van der Wulp
01feb

Verkiezingprogramma PvdA is klaar: 'Ambitie voor Ambacht'

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het verkiezingsprogramma van de PvdA Hendrik Ido Ambacht voor 2018 tot 2022 is klaar. De wijzigingen na de ledenvergadering zijn doorgevoerd. Geerten Verbeet, de voorzitter van de afdeling, heeft het programma officieel overhandigd aan Bert van der Wulp, lijsttrekker voor de verkiezingen van de gemeenteraad op 21 maart 2018.

De PvdA zet in op samenhang; niemand mag uit de boot vallen. Duurzaamheid is een belangrijk programmapunt. De gemeente heeft een voorbeeldfunctie. Ambacht wordt zo snel mogelijk een fair trade gemeente. De PvdA wil cultuur stimuleren.

De eerste vijf namen op de lijst van de PvdA zijn Bert van der Wulp en Maarten van den Heuvel (zittende raadsleden), Arie Scheurwater en Peter Libregts (burgerraadsleden) en Charles Reijers. Lijstduwers zijn Floor van de Velde (zittend wethouder), Els Ossel (voormalig fractievoorzitter) en Arie van de Wel.Deel dit bericht met je vrienden!