dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

André Flach opent Campagnehuis SGP-ChristenUnie

26 januari 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen zaterdag heeft lijsttrekker André Flach het Campagnehuis van de SGP-ChristenUnie geopend aan de Nijverheidsweg te Hendrik-Ido-Ambacht. Vanuit deze voormalige showroom aan de Nijverheidsweg 75 zullen allerlei activiteiten worden georganiseerd.

De SGP-ChristenUnie is hard bezig met het voorbereiden van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. De afgelopen maanden is er gewerkt aan het schrijven van het verkiezingsprogramma, het uitdenken van de campagne en het vaststellen van de kandidatenlijst.

Bijzonder is dat de SGP-ChristenUnie net als in 2014 weer de beschikking heeft over een  campagnehuis. Lijsttrekker André Flach geeft aan dat de SGP-ChristenUnie voor een aanpak heeft gekozen waarmee veel inwoners in Hendrik-Ido-Ambacht betrokken kunnen worden bij de lokale politiek. “Met dit campagnehuis willen we door interactieve bijeenkomsten met inwoners in contact komen en blijven.

Dit is de uitvalsbasis voor onze vele vrijwilligers en de ontmoetingsplaats voor de kiezers. Hier kan iedereen kennismaken met de punten uit ons verkiezingsprogramma en met de kandidaat-raadsleden. Er staan bijvoorbeeld weer bijeenkomsten gepland voor ondernemers en ouderen en nog veel meer”. De verkiezingen voor de gemeenteraad zijn op 21 maart 2018 en de SGP-ChristenUnie heeft lijstnummer 1.

Opde foto: De SGP-ChristenUnie in Hendrik-Ido-Ambacht heeft afgelopen zaterdag haar campagnehuis geopend. De kandidaat raadsleden Peter Boudewijn, Bart van Ginkel, Jeroen van der Laan, Cees Timmers, Martine Kamphuis, Leo Platschorre en Erik van Hartingsveldt (van links naar rechts) kijken hoe toe lijsttrekker André Flach de deur van het pand opent. (Foto: Cees van der Wal)

Deel dit bericht met je vrienden!