zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Trainers IFC Girls Academy ontvangen nieuwe trainingspakken

18 januari 2018

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De gehele trainersstaf van de IFC Girls Academy is voorzien van fraaie nieuwe  trainingspakken. Al bijna veertien jaar zijn de meisjes en vrouwen, die bij IFC wekelijks trainen en spelen, ondergebracht bij de IFC Girls Academy.

Momenteel voetballen er rond de 160 meisjes en vrouwen bij IFC. Met recht kan gezegd worden dat het een waar bolwerk is, waarbij spelplezier elke training en wedstrijd centraal staan. Elk team beschikt over meerdere trainers, die iedere week minimaal twee keer in weer en wind klaar staan. Op zaterdag wordt het geleerde in praktijk gebracht tijdens een wedstrijd.

De trainers van de IFC Girls Academy zijn blij met het nieuwe trainingstenue.

Deel dit bericht met je vrienden!