woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuwe column over hoe mooi het leven kan zijn in Ambacht

19 december 2017

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Nieuwe column van columnist Willem Schneider enkele dagen geleden op deze site verschenen. Willem Schneider verdiept zich in deze column in het mooie leven in Ambacht.

"Hoe mooi kan het leven zijn in Ambacht." Dit lijkt me een prachtige titel voor een verkiezingsprogramma of voor een nieuw coalitieprogramma na de verkiezingen in maart 2018. De huidige coalitiepartijen zullen ongetwijfeld met dit soort uitdrukkingen instemmen. Ze zullen immers nogmaals hun zegeningen tellen tijdens de komende verkiezingscampagne. Ik las onlangs nog dat in een "persbericht" van een coalitiefractie dat ze een schouderklopje kreeg van de "achterban".......

Lees hier de gehele column.

Lees meer over:

column leven ambacht
Deel dit bericht met je vrienden!