woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Kinderen De Meander actief op bso

4 december 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De ontwikkeling van de kinderen gaat continu door op christelijk integraal kindcentrum De Meander. Zo zijn er op de buitenschoolse opvang (bso) iedere dag allerlei activiteiten waar kinderen van genieten.

Van het bakken van kruidnootjes tot het maken van bloemstukken. Ook kunnen kinderen vanaf groep 6 er naar de huiswerkbegeleiding. Daar leren ze hoe ze hun huiswerk moeten plannen, wat hoofd- en bijzaken zijn en worden moeilijke onderwerpen als elektriciteit nog een keertje uitgelegd. Op deze manier kunnen kinderen zich in een ontspannen sfeer optimaal ontplooien op sociaal, creatief, motorisch en cognitief gebied.

Lees meer over:

bso de meander
Deel dit bericht met je vrienden!