woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Bert van der Wulp gekozen als lijsttrekker PvdA Hendrik-Ido-Ambacht

2 december 2017 (door Hans Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De algemene ledenvergadering van de PvdA Hendrik-Ido-Ambacht heeft op 30 november unaniem gekozen voor Bert van der Wulp als lijsttrekker. Als geboren en getogen ‘Ambachter’ is Bert betrokken bij het verenigingsleven en de politiek. Sinds september 2016 is Bert fractievoorzitter van de PvdA van Hendrik-Ido-Ambacht, een taak die hij met veel enthousiasme vervult.

Van der Wulp is al 47 jaar lid van een plaatselijke voetbalvereniging en ook vrijwilliger in het bestuur van het 4 en 5 mei comité Hendrik-Ido-Ambacht. In het dagelijks leven heeft Bert een fulltime functie als integratiebegeleider Ziektewet-Arbo bij het UWV in Rotterdam.

Op de foto ontvangt Bert de felicitaties van Geerten Verbeet, de voorzitter van de PvdA van Hendrik-Ido-Ambacht. De PvdA-leden hebben op 30 november ook het verkiezingsprogramma “Ambitie voor Ambacht” vastgesteld.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!