woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Tijdig aanmelden voor kinderopvang nu weer noodzakelijk

1 december 2017 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHTSE WAARD - De tijden zijn in rap tempo veranderd. Veel (bijna) ouders staan er niet bij stil, maar aanmelden voor kinderopvang moet nu echt weer tijdig! De wachtlijsten zijn terug, zeker op de drukste dagen van de week. Yes! Kinderopvang signaleert deze trend en wil (toekomstige) ouders hiervoor waarschuwen.

Geen plaats
“Het komt nu al regelmatig voor dat we kinderen niet kunnen plaatsen op de gewenste dagen. Maandag, dinsdag en donderdag zijn de drukste dagen. We proberen altijd een goed alternatief te vinden, maar de rek is eruit, waardoor we vrezen dat we ouders moeten gaan teleurstellen”, vertelt Ineke van Popering, locatiemanager van een aantal kinderdagverblijven van Yes! Kinderopvang. Niet alleen op de kinderdagverblijven, maar ook op de peuterspeelgroepen is de enorme toeloop merkbaar. Gelukkig heeft Yes! Kinderopvang veel locaties en nog veel meer groepen en mogelijkheden. Waar mogelijk breidt Yes! het aantal groepen momenteel ook uit.

Op tijd aanmelden
Yes! Kinderopvang raadt toekomstige ouders aan om hun ongeboren kindje al in de eerste maanden van de zwangerschap aan te melden voor het kinderdagverblijf. Dan is de kans het grootst dat ze gebruik kunnen maken van de gewenste dagen, tijden en locatie. Mochten ouders daarna van de opvang af willen zien, dan is dat geen probleem. Annuleren is –evenals aanmelden- gratis bij Yes! Kinderopvang.

Informatie
In de gemeentes Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk heeft Yes! Kinderopvang kinderdagverblijven. Sommige locaties maken deel uit van Kindcentrum Nova. Daar sluiten opvang en onderwijs naadloos op elkaar aan. Uniek bij Yes! Kinderopvang is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een locatie met een bijzondere tuin, christelijke identiteit of Engels vanaf twee jaar.

Lees meer over:

kinderopvang yes
Deel dit bericht met je vrienden!