dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Open Elim in het teken van kinderboekenschrijver W.G. van de Hulst

30 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Iedere eerste en derde woensdag van de maand is de Elimkerk aan de Jan Wissenslaan nummer 7 open voor koffie en thee, een praatje en ontmoeting.

‘Bob, Bep en Brammetje’, ‘Rozemarijntje’, ‘In de soete suikerbol’, ‘Het klompje dat op het water dreef’, ‘Huisje in de sneeuw’, ….. Allemaal titels van de bekende kinderboekenschrijver W.G. van de Hulst. U kunt er zelf vast nog veel meer noemen.

Deze schrijver staat centraal op de Open Elim van woensdag 6 december aanstaande. Annemarie Fokker komt dan vertellen, een documentaire laten zien en een verhaal voorlezen van en over deze schrijver. Ook brengt ze boeken mee die dan te koop zijn, zodat u uw verzameling kunt aanvullen.

Iedereen is van harte welkom op woensdag 6 december van 10.30 uur tot 14.30 uur inclusief lunch.
Aan deze activiteiten zijn geen kosten verbonden. U kunt wel een gift deponeren in de giftenpot. Heeft u geen vervoer, dan kunt u gehaald worden, belt u daarvoor naar: Heleen Bergsma, tel. 6818453 of bij geen gehoor 06 3621 8978.

Deel dit bericht met je vrienden!