vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Verkiezingsprogramma PvdA: 'Ambitie Voor Ambacht' voorgelegd aan leden

29 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De PvdA Hendrik-Ido-Ambacht houdt op donderdag 30 november 2017 om 20:00 uur een ledenvergadering, over hun nieuwe verkiezingsprogramma, in het zalencentrum van gebouw Cascade

'Ambitie Voor Ambacht,' dat is de titel van het nieuwe verkiezingsprogramma van de PvdA voor de Gemeenteraad in 2018. Een aantal PvdA-leden uit Hendrik-Ido-Ambacht hebben dit programma in de afgelopen maanden opgesteld. De leden hebben altijd het laatste woord. Daarom organiseert het bestuur van de PvdA Hendrik-Ido-Ambacht aanstaande donderdag 30 november een bijzondere ledenvergadering in het zalencentrum van Cascade. In deze vergadering wordt dit verkiezingsprogramma ‘Ambitie Voor Ambacht’, samen met de kandidatenlijst voor de Gemeenteraad, besproken en ter goedkeuring voorgelegd.

Deze ledenvergadering vindt plaats in een van de zalen van Cascade en begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19:45 uur.  Voor de pauze bespreken we het concept verkiezingsprogramma. Na de pauze stellen we de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vast.

De vergadering heeft een openbaar karakter, daarom is iedere belangstellende van harte welkom. Echter het stemrecht is alleen aan de leden voorbehouden.

Foto: Screenshot afkomstig van de website van PvdA Ambacht.

Lees meer over:

PvdA ledenvergadering cascade
Deel dit bericht met je vrienden!