woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Commissaris van de Koning bezoekt Hendrik-Ido-Ambacht

16 november 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op woensdag 15 november kwam de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit, voor een werkbezoek naar de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Het was een inspirerende middag waarin de Commissaris met verschillende maatschappelijke organisaties, het college en de raad sprak.

Tijdens dit bezoek sprak hij natuurlijk met het college van burgemeester en wethouders en de fractievoorzitters. Maar nog belangrijker, hij ging met vertegenwoordigers van allerlei bedrijven en maatschappelijke organisaties uit onze gemeente in gesprek over welke toekomst zij voor hun organisatie zien, maar ook voor de samenleving in Hendrik-Ido-Ambacht.

De Commissaris van de Koning brengt jaarlijks tien tot vijftien officiële werkbezoeken aan gemeenten in de provincie Zuid-Holland. Onder andere om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de betreffende gemeenten en een beeld te krijgen van de samenwerking met inwoners.

Op de foto hierboven is te zien dat burgemeester Jan Heijkoop een aandenken ontvangt van Commissaris van de Koning Jaap Smit: twee kaartbeelden van de regio, een van vroeger en een van nu.

Bron foto: Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Deel dit bericht met je vrienden!