maandag 26 oktober 2020

Alles over Ambacht

Yes! Kinderopvang geniet in herfstvakantie van friettafel Verhage

20 oktober 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Juist als gezond eten en water drinken hoog in het vaandel staan, is een uitstapje naar familierestaurant Verhage Kort Ambacht een groot feest. De kinderen van de vakantieopvang locatie Frits Vogelstraat genoten deze herfstvakantie dan ook enorm van een heuse friettafel.

Vakantie
In de vakantieweken genieten de kinderen van Yes! Kinderopvang van speciale vakantieprogramma's. De programma's staan boordevol leuke uitstapjes en activiteiten. Zo zijn ze deze herfstvakantie onder andere naar het Lollieland Festival en Madurodam geweest, gaan ze regelmatig naar het bos en is zelfs het eten vaak een groot feest. De programma's zijn op iedere locatie en in iedere vakantie weer anders. Voor de locatie Frits Vogelstraat was de friettafel deze vakantie een geweldige manier om samen te eten rondom de natuuractiviteiten in de Hooge Nesse en het maken van een herfsttafel met kleine slakken.

Emmer friet
Zo'n 30 kinderen zagen hoe een medewerker van Verhage een grote emmer friet boven de tafels omkiepte. De kinderen mochten zelf mayonaise toevoegen, ook gewoon op tafel. Wat een feest was dat! Met een zelf uitgekozen snack was de maaltijd compleet. Het was een gezellige boel, echt vakantie! Met goed gevulde buikjes kon deze natuurdag niet meer stuk.

Lees meer over:

kinderopvang kort ambacht
Deel dit bericht met je vrienden!