dinsdag 9 maart 2021

Alles over Ambacht

La Place opent restaurant in voormalig AC-restaurant aan A16

12 oktober 2017 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Restaurantketen La Place opent op donderdag 19 oktober feestelijk de deuren van het nieuwe selfservice restaurant aan de A16 in Hendrik Ido Ambacht. Hier gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, sandwiches, salades, koek en soep tot pizza’s, pasta’s en heerlijk gerechten van de grill. Uiteraard kunnen gasten ook bij het restaurant terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. Het nieuwe La Place restaurant biedt binnen ruimte aan 364 gasten en buiten is plaats voor 109 bezoekers. La Place zal dit jaar ook andere restaurants in voormalige AC-restaurants openen.

Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaat de nieuwe La Place in Hendrik Ido Ambacht uit een centraal marktplein met open keuken en diverse kramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers worden bereid. De medewerkers bereiden de eigen, unieke recepten van La Place onder de ogen van de gast. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. In het brede aanbod van het La Place restaurant ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding.

Gezellige zitjes en wifi
“We kunnen niet wachten om gasten kennis te laten maken met onze smaakvolle, huisgemaakte producten en seizoensgerechten. Het nieuwe restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht kunt. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes en rustige plekken waar je kunt werken aan je presentatie of een vergadering kan voorbereiden”, vertelt Daniela van Ravenswaay, Manager food van La Place Hendrik Ido Ambacht. Het selfservice restaurant heeft 35 medewerkers in dienst.

Openingstijden
La Place Hendrik Ido Ambacht is dagelijks van 08.00 uur tot 21.00 uur geopend.

Bron foto: Google streetview.

Lees meer over:

A16 restaurant la place
Deel dit bericht met je vrienden!