Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Hospice De Cirkel zoekt nieuwe vrijwilligers' Foto: Hospice de Cirkel
10okt 2017

Hospice De Cirkel zoekt nieuwe vrijwilligers

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Hospice De Cirkel is een plaatsvervangend thuis waar ongeneeslijk zieken die niet langer dan drie maanden te leven hebben, te gast zijn om te sterven. De kwaliteit van hun leven in de laatste fase staat hierbij centraal. Ze krijgen in de hospice dezelfde zorg als ze thuis zouden hebben van de thuiszorg, de huisarts en familie en vrienden en ze kunnen rekenen op de aanwezigheid en zorg van vrijwilligers. In totaal zijn ruim 80 vrijwilligers opgeleid en VPTZ-gecertificeerd.

Open middag
Zaterdag 14 oktober a.s. is er een open middag bij hospice De Cirkel. Belangstellenden kunnen op die dag tussen 12.00 en 16.00 uur een kijkje nemen in het hospice. Er is volop gelegenheid informatie in te winnen over het verblijf in en de werkwijze van het hospice. Er zijn coördinatoren, bestuursleden en vrijwilligers aanwezig. Bezoekers hoeven zich vooraf niet aan te melden. De koffie en thee staan klaar. U bent van harte welkom op de Vrouwgelenweg 61.

Vrijwilligers gezocht
In de tweede helft van oktober start een cursus voor nieuwe vrijwilligers. Er is nog een aantal plekken beschikbaar. Lijkt het u mooi en dankbaar werk om mensen in de laatste fase van hun leven te begeleiden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Iris van Putten en/of Ester Grootenboer (coördinatoren hospice De Cirkel), info@hospicedecirkel.nl of bel 078 - 612 41 38.

Zie ook:
Onthulling beeld hospice De Cirkel 'Voor altijd verbonden' (ma, 28 aug 2017)
Nieuwe bestuursvoorzitter hospice De Cirkel (vr, 9 jun 2017)
Vrijwilligers hospice De Cirkel krijgen brunch aangeboden (ma, 6 feb 2017)
Kom een kijkje nemen in Hospice De Cirkel (ma, 31 okt 2016)
Vrijwilligers hospice De Cirkel krijgen jubileumuitje aangeboden (ma, 18 apr 2016)
Hospice De Cirkel viert eerste lustrum (ma, 21 mrt 2016)


Deel dit bericht met je vrienden!